zaterdag 3 november 2012

november 2012bijna een jaar later
de cirkel rond
geen einde
noch een begin

tekent zich
steeds duidelijker
een pad af

soms in verdrietige mist gehuld
meestentijds in verwondering
in warme liefde
 
 
een prachtig nieuw perspectief
steeds weer anders
steeds opnieuw
 
 
dank je Fenno, voor zoveel moois
 
 

Morgen zal ik 7 sjaaltjes achterlaten op een voor mij nu nog onbekende plek.
Fenno neemt me mee op een verrassingstocht en heeft me gevraagd sjaaltjes achter te laten op een brug. Natuurlijk doe ik dat. Door de sjaaltjes hebben wij elkaar ontmoet.De beweging van de Cirkel was een tijdlang oké. Het nieuwe leven vraagt echter om een andersoortige beweging. Een lijn, een pad, een Route. De bestemming nog onbekend, zoals de verrassingstocht van morgen. Deze voortgaande beweging is steeds duidelijker aanwezig, zal buiten de Cirkel gaan treden...2 opmerkingen:

 1. Dag Mieke,
  Vandaag liep ik met mijn dochter onderweg naar onze afspraak over een brug in Amsterdam. Daaraan hing een pakje met een briefje erin. Van jou voor de vinder. Een prachtige zelfgebreide sjaal erin. Wat ontzettend leuk! Een heel mooi gebaar en een prachtige gedachte om iets aan een onbekende weg te geven.

  Voor mijn afspraak heb ik ook een pakje weggehaald van de brug. Dit werd met verbazing verrast ontvangen.

  Ik ben er heel erg blij mee en waardeer het ontzettend dat je zomaar iets weggeeft waar je zoveel aandacht en zorg aan hebt besteed. Ik zal de sjaal koesteren en vaak dragen en het verhaal erachter aan iedereen vertellen die het maar wil horen.

  Dankjewel Mieke!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Amber,

   Een prachtige reactie! Zelf wist ik niet waar ik naartoe ging, noch waar ik de sjaaltjes achter zou laten. Jij maakt de verrassing compleet. Dank!

   Mieke

   Verwijderen