zondag 8 juni 2014

levensboom

 
Herinneringstocht
 Gisteren heb ik samen met familie en vrienden een herinneringstocht voor mijn kinderen Hanan, Yaël en Yoran georganiseerd.
Dyon, Marjo, Jolande, Karli, Reinald, Bart, Monique en Ester hebben hun herinneringen over Ronald met de kinderen gedeeld.
Een hele dag zijn ze meegenomen van Ronalds vroegste jeugd, zijn puberteit tot zijn studententijd. Ze zijn bij zijn geboortehuis geweest, zijn basisschool, middelbare scholen. We hebben geluncht in een café waar Ronald vaak kwam. Ze zijn meegenomen in een aantal studies die Ronald heeft gevolgd en uiteraard hoe en met wie hij zijn studentenleven opbouwde.
Het was mooi, indrukwekkend en emotioneel.
Op deze manier werden de kinderen omringd door hun vader en herkenden verschillende eigenschappen van Ronald in zichzelf. Tegelijk was het een mooie aanleiding tijdens het samenzijn in de avond met meer vrienden en familie om nog meer herinneringen aan elkaar uit te wisselen.
Een waardevol geschenk!
Na afloop ontvingen Hanan, Yaël en Yoran van Fenno en mij een aandenken aan deze dag in de vorm van een levensboom. De boom, die stevig in de grond wortelt, kan zich gezond ontwikkelen.

Dank allemaal voor deze gedenkwaardige dag.
Ronald was heel dichtbij ons.
Dank!


Mieke

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten