dinsdag 13 maart 2012

Expositie ontHullen & ontMoeten 10 en 11 maart 2012

Hanan en ik kijken terug op een rijk weekend.
We hebben genoten van een overweldigende belangstelling en verschillende emoties en commentaren van familie, vrienden, bekenden en veel onbekenden.
Leuk, ontroerend en inspirerend zoveel mensen te ontMoeten.
We dompelen ons in herinneringen. Het zal nog een tijd duren om alle indrukken te verwerken.
Dank voor jullie komst!!!

Speciaal danken wil ik Margo, Sina en Holke voor de voorbereidingen, het inrichten en het opruimen van de expositie; Monique voor haar gastvrijheid wederom op zaterdagavond en Harold voor de fotografie (we zijn HEEL benieuwd).


Alle liefs, Hanan Noij en Mieke de Wit.

Er zijn ongeveer 3 rondbreisjaaltjes "gevonden" op de expositie.
Onthul wat je wilt vertellen...


3 opmerkingen:

 1. Hoi Mieke,
  Ik ben heel blij met mijn colsjaaltje.Vooral de kleur rood geeft kracht aan mij.Dat heb ik ook een beetje nodig nu ik lichamelijk aan het sukkelen ben.Deze col geeft mij spirit en laat mij toe in de geheime fantasierijke kamers van de luchtkastelen. Mieke ga door met je creatieve geest, vooral je enthousiasme en optimisme zal menig persoon aanspreken.
  Groet van San van Vugt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. San,

  Dank voor je mooie bericht. Fijn dat je er was.

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Mieke en Hanan,
  Op die mooie zondag in maart heb ik jullie expositie in de Veldschuur in Lent bezocht. Ik raakte geƫmotioneerd door het werk van Mieke, maar gek genoeg vrolijkte het werk van Hanan me weer op! Ik ontmoette er vrienden en bekenden. En ik mocht een sjaaltje meenemen! Ik heb het al even gedragen, als sieraad om mijn hals. Nu ligt het in mijn kleerkast. Daar is het stil...en warm. Hetzelfde gevoel dat ik kreeg toen ik jullie samen op de expositie zag... Het ga jullie en de twee jongens goed! Liefs, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen